HOE IS DE MANTELZORGWONING OPGEBOUWD?

De woning wordt opgebouwd uit prefab elementen. Deze manier van bouwen wordt ook wel houtskeletbouw(HSB) genoemd. In onze werkplaats produceren wij wand- en dak elementen die op de bouwplaats worden samengevoegd tot Uw woning. Hierna maken wij de woning waterdicht. Dit gebeurt middels het aanbrengen van dakbedekking en gevelbekleding. In onze werkplaats zijn daar waar ramen en deuren komen uitsparingen gemaakt. In deze ruimten worden de ramen en deuren gemonteerd. De montagetijd is gemiddeld 4 dagen voor de ruwbouw.

Wij leveren Uw woning wind- en waterdicht op. Vervolgens kunt u in uw eigen tempo de woning afwerken. Voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen welke werkzaamheden u zelf uitvoert en wat u wellicht uitbesteedt aan derden. Wij kunnen uiteraard ook de woning behangklaar opleveren voor U.
Wij raden u aan om de woning op een betonnen fundament te plaatsen.
Uiteraard adviseren wij bij dit het gehele traject.

Mantelzorgwoning inrichting naar wens

Wilt u meer informatie over onze mantelzorgwoningen?

U weet hoe onze mantelzorgwoningen opgebouwd zijn. Wij hopen dat u nieuwsgierig geworden bent naar wat wij kunnen bieden voor uw persoonlijke situatie. Dit lichten wij u natuurlijk graag persoonlijk toe in onze showroom maar kunt uw vragen ook stellen via onze contactpagina of bel ons op 024-6451226.