Voor elke zorgbehoefte een oplossing Voor elke zorgbehoefte een oplossing

Algemene info Theunissen mantelzorgwoningen.

Theunissen Mantelzorgwoningen komt voort uit Theunissen Tuinhuisjes. Theunissen Tuinhuisjes werd opgericht in 1983 in een bescheiden werkplaats te Hernen. Binnen een aantal jaar groeit Theunissen tuinhuisjes uit tot een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de tuinhuisjes branche. De werkplaats in Hernen wordt te klein en het verhuizen naar een grotere werkplaats met een showroom wordt onvermijdelijk.

In Wijchen wordt een pand gevonden waar de werkplaats ingericht kan worden. Aan de overkant van de fabriek wordt een overdekte showroom van ruim 2000 m2 ingericht. Inmiddels zet de 2e generatie, nog steeds in Wijchen, het familiebedrijf voort met dezelfde passie als waar de oprichter destijds mee gestart is.


Showroom

Onze overzichtelijke showroom

Ervaring en klantgerichtheid.

Door de jarenlange ervaring, vakkennis, drang naar innovatie en continu veranderende vragen van onze klanten kunnen wij samen met u uw mantelzorgwoning realiseren. Door onze klantgerichte denkwijze zijn wij uitstekend in staat om Uw gedachten om te zetten naar de praktijk. Onze adviseurs helpen u graag, zijn flexibel en hebben de expertise in huis om U te adviseren aangaande Uw woning.

Het productieproces.

De productie van Uw woning geschiedt in onze eigen werkplaats in Wijchen. Wij gebruiken verantwoorde materialen om Uw woning mee te bouwen. Zo komt bijvoorbeeld het hout uit duurzaam beheerde bossen en zorgt de isolatie niet voor irritatie bij onze monteurs. Wij zijn FSC gecertificeerd.
In onze overdekte showroom kunt u in een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie het showmodel van onze mantelzorgwoning bezichtigen. Theunissen Mantelzorgwoningen plaatst mantelzorgwoningen door heel Nederland.
mantelzorgwoning fabricatie

Het productieproces van onze mantelzorgwoningen vindt geheel in eigen fabriek plaats.Meer informatie over onze mantelzorgwoningen

U weet nu dat elke mantelzorgwoning als maatwerk onze fabriek verlaat. Daarom is er ook heel veel mogelijk. Wij hopen dat u nieuwsgierig geworden bent naar wat wij kunnen bieden voor uw persoonlijke situatie. Dit lichten wij u natuurlijk graag persoonlijk toe in onze showroom in Wijchen (vlakbij Nijmegen) maar kunt uw vragen ook stellen via onze contactpagina of bel ons op 024-6451226.


algemene informatie sfeer

Mantelzorgwoning: algemene informatie

Mantelzorgwoning: technische informatie

Mantelzorgwoning: wetgeving informatie

Mantelzorgwoning: voorbeeld bouwtekeningen


Demo woning Theunissen tuinhuisjesLogo
Privacybeleid - AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.